dIENSTEN

Trajecten voor
MKB en ZZP

Op maat gemaakte begeleidingstrajecten

In de begeleidingstrajecten voor het mkb en voor zzp’ers krijg je de begeleiding en inzichten die jij nodig hebt om het echte verschil te maken.

Heb jij verschillende doelen voor jezelf opgesteld, bijvoorbeeld naar aanleiding van de training bij Care for Oxygen, maar lukt het je nog niet helemaal om zelf in actie te komen? Dan kan een begeleidingstraject absoluut de uitkomst binnen.

In deze op maat gemaakte trajecten gaan we samen aan de slag om aan je verbeterpunten te werken. Afhankelijk van je doelen en de mate van begeleiding die je nodig hebt, duren de trainingen tussen de één en zes maanden.

 

 

Ga je een begeleidingstraject met mij aan, dan gaan we echt samen aan de slag. Ik gebruik verschillende technieken om jou inzicht te geven in verschillende zaken. Zo kan ik je bijvoorbeeld vragen hoe jij een bepaalde situatie zou aanpakken en waarom. Door verschillende vragen te stellen, laat ik het antwoord uit jouzelf komen. Daarna leg ik uit of dat een juiste aanpak zou zijn en waarom ik denk dat iets goed past bij het vergroten van je omzet en het bereiken van je doelen. In deze aanpak houd ik rekening met een transitieperiode. Ik begrijp als geen ander dat als jij altijd gewend bent om iets op manier A te doen, het lastig is om het vanuit het niets op manier B te doen. In mijn traject begeleid ik je stap voor stap van manier A naar manier B.

Voorbeeld van een begeleidingstraject

Vanuit een bedrijf in de agribusiness kreeg ik de vraag om de organisatie te begeleiden naar de gestelde doelen. Samen gingen we aan de slag om meer omzet en stabiliteit in het bedrijf te krijgen. Ik keek daarbij met hen naar mogelijkheden om meer omzet te behalen. Ook gingen we aan de slag met zaken als bijvoorbeeld verzekeringen om bij ziekten en andere risico’s toch een stabiel inkomen te blijven houden, zowel privé als zakelijk.

Bij dit soort opdrachten neem ik allerlei interne en externe factoren in overweging bij het maken van keuzes en het doen van suggesties. Zo heb ik uitgebreid gekeken naar opties voor de eigenaren van het bedrijf, de locatie waar ze zijn gevestigd en de omgeving.