dIENSTEN

Care of Oxygen
takes care of it!

Waarom samen werken?

Care of Oxygen takes care of it!

De services van Care for Oxygen zijn drieledig. Zo kun je mij inschakelen als interim-manager, als trainer én als begeleider van verandertrajecten. Dit alles doe ik met een flinke dosis frisse lucht!

Of je nu je doelen wilt behalen, bedrijfsprocessen wilt veranderen of afdelingen soepeler wilt laten verlopen: als interim-manager zorg ik ervoor dat je de juiste weg bewandelt om te bereiken wat je wilt bereiken.

Organisaties die op zoek zijn naar manieren om hun organisatie inzichtelijk te maken, kunnen dit tijdens een eendaagse training bij mij helder krijgen. In mijn individuele trainingen neem ik je mee naar een buitenlocatie en komen we er met een creatieve aanpak achter waar jouw pijnpunten liggen. Het resultaat van de dag is een duidelijk overzicht van je te behalen doelen.

Heb je na het opstellen van je doelen hulp nodig om de eerste stappen te zetten? Dan kun je bij Care for Oxygen terecht voor een op maat gemaakt begeleidingstraject. In dit traject kijk ik met je mee en laat ik je inzien wat je het beste kunt doen om maximaal resultaat te genereren.

Ben jij klaar voor frisse wind?

De naam ‘Care for Oxygen’ is een knipoog naar mijn verleden. Ik ben mijn loopbaan namelijk begonnen als verpleegkundige in het ziekenhuis. Ik zorgde dus letterlijk voor zuurstof. In de loop der jaren heb ik me ontwikkeld in de commerciële richting en ben ik als interimmer aan de slag gegaan voor een bedrijf in de beademingsapparatuur. Steeds vaker kreeg ik te horen dat ik frisse wind en frisse energie met me meebreng. Het vinden van een naam voor mijn bedrijf was dan ook niet moeilijk: Care for Oxygen was geboren!