Over mij

Over Mij

De naam ‘Care for Oxygen’ is een knipoog naar mijn verleden.

Mijn naam is Monicque Bravenboer. Ik ben de oprichter en eigenaar van Care for Oxygen en ik omschrijf mezelf als een echte vakidioot. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen. Niets is leuker dan anderen aan de hand mee te nemen en samen bepaalde doelen te behalen. Ik ga op een zeer effectieve en creatieve manier te werk en ik zorg ervoor dat mensen uit hun comfortzone komen, zodat zij écht een verschil kunnen maken.

 

Wat is Care for oxygen

De naam ‘Care for Oxygen’
is een knipoog naar mijn verleden.

 Ik ben mijn loopbaan namelijk begonnen als verpleegkundige in het ziekenhuis. Ik zorgde dus letterlijk voor zuurstof. In de loop der jaren heb ik me ontwikkeld in de commerciële richting en ben ik als interimmer aan de slag gegaan voor een bedrijf in de beademingsapparatuur. Steeds vaker kreeg ik te horen dat ik frisse wind en frisse energie met me meebreng. Het vinden van een naam voor mijn bedrijf was dan ook niet moeilijk: Care for Oxygen was geboren!

Het zelfstandig ondernemen beviel me erg goed en dit bleef niet onopgemerkt in mijn omgeving. Al snel werd ik door mensen uit mijn netwerk gevraagd of ik ook eens bij hen mee kon kijken. Ik werkte veel aan projecten binnen grote bedrijven. Tegenwoordig zet ik me ook steeds vaker in voor kleinere organisaties. Het is geweldig om alle ervaringen die ik binnen corporate omgevingen heb opgedaan mee te nemen naar problemen waar ook mkb’er en zzp’ers tegenaan lopen.

Mijn werkwijze

Wat maakt mijn aanpak zo uniek? Dat zit ‘m in het creatieve aspect. Ik ga op zeer unieke wijze te werk en ik maak het verschil door het traject sámen met anderen aan te pakken. Ik leg je niets op en ik laat je vrij, maar zorg er wél voor dat je snel tot de kern komt.

Tijdens mijn trainingen haal ik je weg uit je veilige omgeving en zet ik je met hulp van bijvoorbeeld lego, tekeningen of blokken aan het werk. De specifieke aanpak verschilt per keer en je weet van tevoren nooit wat we precies gaan doen tijdens de training. Doordat je uit je comfortzone wordt getrokken en snel tot de kern komt, heb je alle tools in handen om meteen te beginnen met het aanpakken van je pijnpunten.